Nieuwe beelden 'De Rokerij'

Met gepaste trots presenteren we u hierbij exclusief de nieuwe beelden van het project 'De Rokerij' en brengen we u op de hoogte over de ontwikkelingen binnen het proces.

Het voorontwerp bestemmingsplan is ter inzage geweest bij de Gemeente Hardinxveld-Giessendam, waarbij momenteel veel facetten voor de bestemmingsplanprocedure verder worden uitgewerkt. Op korte termijn wordt deze procedure doorlopen. Zodra de bestemmingsplanprocedure is voltooid zullen wij starten met de verkoop van ‘De Rokerij’.

Verbluffend uitzicht op een toplocatie

Appartementen

  • Aantal appartementen: 32
  • Woonoppervlakte: van 61,50 tot 228 m2

Twee-onder-één-kapwoningen

  • Aantal twee-onder-een-kapwoningen: 2
  • Woonoppervlakte: vanaf ca. 137,5 tot 143 m2

Royale twee-onder-één-kapwoningen met garage

  • Aantal twee-onder-een-kapwoningen: 4
  • Woonoppervlakte: ca. 166 m2

Comfortabel en duurzaam wonen

Rijwoningen

  • Aantal rij- en hoekwoningen: 19
  • Woonoppervlakte: vanaf ca. 121,5 tot 137,5 m2

Ontwerp, impressies & stedenbouwkundig

U kijkt naar de nieuwe impressies van ‘De Rokerij’, een fraai ontwerp wat in samenwerking met de architect, stedenbouwkundige en de Gemeente Hardinxveld-Giessendam tot stand is gekomen.

Zowel de woningen als de appartementen zijn ontworpen met een industrieel karakter. In het ontwerp is ook het historische verleden terug te zien, waarbij de projectlocatie vroeger diende als buitendijkse werf. Het openbare gebied maakt een belangrijk onderdeel uit van de projectlocatie. Door groenvoorzieningen terug te laten komen in het geheel heeft het een vriendelijke uitstraling.

Verkeer en ontsluiting

Het onderwerp verkeer is een belangrijk onderwerp bij de uitwerking van ‘De Rokerij’. In een vroeg stadium van het project hebben wij de betrokken instanties hierover geraadpleegd en in nauwe samenwerking met de Gemeente Hardinxveld-Giessendam en ander bevoegd gezag is er voor gekozen een geheel nieuwe ontsluiting te maken naar de Rivierdijk, om op deze wijze De Buurt te ontlasten.

Bij ‘De Rokerij’ wordt de hoogste parkeernorm gehanteerd, waarbij er ook nog extra parkeerplaatsen zijn voorzien. Dit geheel heeft een definitieve status en is goedgekeurd door de Hardinxveldse verkeerscommissie.

Karakteristiek, sfeervol en eigentijds wonen.Mathilde Vonk

BLokland Bouwpartners B.V. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in en ontvang als eerste bericht over de laatste ontwikkelingen.

Contact

De Rokerij

Eigentijds en industrieel met de charme van vroeger