Belangrijke mijlpalen

In de ontwikkeling van ‘De Rokerij’ zijn er een aantal belangrijke mijlpalen bereikt. Deze willen wij graag met u delen.

In juni is het SPVE (Stedenbouwkundig Programma Van Eisen) goedgekeurd door de gemeente. In het SPVE worden de stedenbouwkundige randvoorwaarden gesteld waar het nieuwbouwplan aan moet voldoen. Daarnaast is in september het concept bestemmingsplan voorbereid en ingediend. Dit is inmiddels vrijgegeven door het college van Burgemeester en Wethouders.

De Gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft een inloopavond georganiseerd, die op dinsdag 5 november tussen 18:00 en 20:00 uur a.s. plaats zal vinden in Partycentrum 't Hart in Boven-Hardinxveld. Tijdens deze inloopavond kunt u informatie ontvangen over het verdere verloop van de procedure.

Start verkoop

Op basis van bovenstaande ontwikkelingen zijn we op dit moment bezig met de laatste aanpassingen aan het exterieur van de nieuwbouw. Wij verwachten in de eerstvolgende nieuwsbrief meer informatie te kunnen verstrekken over het ontwerp van de woningen en de appartementen. Tevens ontvangt u dan meer informatie over de start verkoop.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op één van de makelaars.

Karakteristiek, sfeervol en eigentijds wonen.Arie Huisman

Blokland Bouwpartners B.V. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in en ontvang als eerste bericht over de laatste ontwikkelingen.

Contact

De Rokerij

Eigentijds en industrieel met de charme van vroeger