Up-to-date wonen op een unieke locatie

Wie wil de Merwede niet als uitzicht vanuit zijn of haar woonkamer? Een uniek appartementencomplex in Boven-Hardinxveld volgens de energienormen van nu, duurzaam gebouwd en met de mogelijkheid om te parkeren onder het complex. 

Helemaal up-to-date wonen op een fantastische locatie in Boven-Hardinxveld. De woningen staan in een ruim opgezette, speelse wijk en worden gebouwd in een oud-Hollandse stijl, waardoor dit een sfeervol stuk Hardinxveld-Giessendam gaat worden.

Omgeving

Rustig wonen in een groene, waterrijke omgeving in een actief en ondernemend dorp met veel (water)sportactiviteiten. Rondom de woningen bevinden zich diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkt en een weekmarkt, huisarts, bibliotheek, actieve sportverenigingen en een ijsbaan.

Bereikbaarheid

De woning is goed bereikbaar met de auto (snelweg richting Gorinchem, Utrecht, Breda en Rotterdam), treinstation (richting Dordrecht, Gorinchem Geldermalsen) of vanuit de veerpont (richting Werkendam)

Wij helpen u graag!

Heeft u interesse of vragen, dan helpen wij u graag verder. Als makelaar informeren wij u over de voortgang en kunnen voor u de inschrijving regelen. 

Wij staan naast u tijdens deze belangrijke beslissing in uw leven bij het kopen van uw nieuwe woning en wellicht het verkopen van uw huidige woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw huidige woning? Wij komen graag bij u langs.

Wij staan naast u tijdens deze belangrijke beslissing in uw leven bij het kopen van uw nieuwe woningLeo van Velzen

Van der Brugge Makelaardij

Eline Cluistra

Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs®

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in en ontvang als eerste bericht over de laatste ontwikkelingen.

inschrijven

Contact

De Rokerij

Eigentijds en industrieel met de charme van vroeger