Nieuws

29 september 2020

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Op woensdag 23 september jl. hebben de wethouder Trudy Baggerman en de directeur eigenaar van Blokland Bouwpartners BV, Arie Blokland, de samenwerkingsovereenkomst voor nieuwbouwproject De Rokerij ondertekend.

22 juli 2020

Wij gaan er even tussenuit

Blokland Bouwpartners B.V. is vanaf maandag 27 juli tot en met vrijdag 21 augustus collectief gesloten vanwege de bouwvakvakantie. Vanaf maandag 24 augustus a.s. staan wij weer voor u klaar.

13  maart 2020

Nieuwe beelden van het project 'De Rokerij'

Met gepaste trots presenteren we u hierbij  exclusief de nieuwe beelden van het project De Rokerij en brengen we u op de hoogte over de ontwikkelingen over het proces.

30 oktober 2019

Belangrijke mijlpalen

In de ontwikkeling van ‘De Rokerij’ zijn er een aantal belangrijke mijlpalen bereikt. Deze willen wij graag met u delen.

19 juli 2019

Uitzicht om bij weg te dromen...

Het uitzicht over de rivier de Merwede is verbluffend. Met verschillende kijkrichtingen én kijkhoogtes geven wij u alvast een idee van wat het uitzicht voor u kan zijn!

14 juni 2019

Duurzaamheid

De woningen en appartementen binnen ‘De Rokerij’ worden duurzaam en toekomstgericht gerealiseerd. Dit kan op verschillende manieren gerealiseerd worden, wij geven u graag wat informatie over de mogelijkheden.

29 april 2019

Woningborg

Blokland Bouwpartners B.V. bouwt al haar woningbouwprojecten onder de garantieregeling van Woningborg N.V. Maar, wat houdt dat eigenlijk precies in? In dit artikel leggen wij u uit wat dit precies inhoudt en wat voor voordelen dit biedt.

29 maart 2019

Makelaars aan het woord

Een dorp aan het water, wie wil dit water de Merwede, dan niet als uitzicht vanuit uw woonkamer? Uniek is een appartementencomplex als dit in Boven-Hardinxveld met de huidige energienormen, duurzaam, parkeren onder het complex.

29 maart 2019

Wij zijn benieuwd naar uw mening

Om de appartementen binnen het project De Rokerij optimaal naar uw wensen te kunnen ontwikkelen vragen we u de volgende vragen in te vullen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

27 februari 2019

Architect aan het woord

Het project ‘De Rokerij’ bevindt zich op een prominente locatie in Boven-Hardinxveld. Voor van Es architecten is het verleden een sterke inspiratie geweest bij het ontwerp van dit plan en is dit op diverse onderdelen verweven met het plan.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in en ontvang als eerste bericht over de laatste ontwikkelingen.

Contact

De Rokerij

Eigentijds en industrieel met de charme van vroeger